Rasmus Ejrnæs; Biodiversitetskrisen

in100y blog 255

Af Rasmus Ejrnæs, seniorforsker ved DMU, Aarhus Universitet. Artiklen “Biodiversitetskrisen” fra Aktuel Naturvidenskab 6/2010: “I sikker forvisning om at vi selv er Guds gave til jorden, spørger vi altså om hvad naturens mangfoldighed kan gøre for os. Vi spørger, hvad værdien af naturen er, målt i kroner og øre. Svaret på det spørgsmål har landbruget, skovbruget, jagten og fiskeriet allerede givet, fordi de gennem årtusinder har perfektioneret nyttiggørelsen af naturen. På bekostning af biodiversiteten. Hvis vi bekymrer os om tabet af biodiversitet, skal vi stille et helt andet spørgsmål: Hvad kan vi gøre for naturen?” Læs resten af artiklen her og mød Rasmus Ejrnæs på det tredje In100Y-seminar den 2.-3. november 2011.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *